characters characters

Alba ca Zapada si Mutulica la Teatrul Zurli

25 martie 2014    |   617 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Sambata 29 martie si Duminica 30 martie, de la 11.00 la PUZZLE CAFE, Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Adaptarea povestii clasice ii are in prim plan pe Alba ca Zapada, Mutulica si Mastera, care creaza un spectacol interactiv si plin de invataminte, intr-o atmosfera neconventionala.

In construirea scenariului, am fost foarte atenţi la personaje si limbajul lor. Evitam expresiile agresive - mama vitrega nu o omoara pe Alba ca Zapada, ci incearca sa o elimine. Personajele negative nu sunt infricosatoare, ci mai degraba caraghioase si foarte usor de identificat in viata reala. Mastera este pretioasa, mofturoasa si devine ridicola in incercarea de a fi mereu centrul atentiei.

Piticul Mutulica este un prieten de nadejde, confidentul si partenerul de joaca al printesei. El este vigilent si o avertizeaza pe Alba ca Zapada de pericolele care pot pandi la orice pas. Tot el o si salveaza pe fata, de fiecare data cand aceasta se lasa pacalita de Mastera dornica de razbunare.

Alba ca Zapada este buna la inima, dar foarte credula. Din peripetiile ei, copiii invata sa nu dea drumul in casa persoanelor pe care nu le cunosc, sa nu vorbeasca deloc cu strainii si sa nu primeasca daruri de la ei. Mutulica insista de fiecare data pe expresia „aceasta e o usa pe care nu intra nici o asa-zisa matusa”. Copiii vor ramane cu aceasta expresie si vor fi mai atenti cu necunoscutii prea binevoitori.

La final, Alba ca Zapada si Mutulica isi unesc fortele si, ajutati de copiii din sala, reusesc sa ii dea o lectie Masterei.

Este un spectacol frumos, curat, antrenant, realizat cu daruire si dragoste pentru cei mici.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parinţii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentaţie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Spectacol recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani.

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu