characters characters

Activitati de 1 iunie in Bucuresti

Unde poti merge in Bucuresti de Ziua Copilului

30 mai 2018    |   1558 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

activitati de 1 iunie
Copiii si parintii din Bucuresti au de unde alege cand vine vorba de evenimentele si activitatile de 1 Iunie. Iata mai jos cateva dintre acestea.

1 iunie la HAPPY CINEMA Animatii gratuite pentru copiii cu vârsta de pâna în 12 ani

HAPPYCINEMA® a pregătit copiilor cu vârsta de până în 12 ani o selecție de filme cu acces gratuit vineri, 1 iunie 2018. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului cinematograful propune exercițiu de imaginație și de evadare din cotidian, preț de câteva ore. Părinții și copii sunt așteptați în rețeua HAPPYCINEMA® din București, Focșani și Buzău. 

De 1 iunie, la Grand Cinema & More, cei mici se bucura de surprize tot weekendul

La Grand Cinema & More, Ziua Internationala a Copilului se transforma intr-un intreg weekend de celebrare a veseliei. Activitati pentru intreaga familie si premii garantate ii asteapta in cinematograf pe cei mici, in perioada 1 - 3 iunie. 

Testoasele Ninja vin pentru prima data in Romania, la ParkLake Shopping Center

In perioada 1-3 iunie, la ParkLake Shopping Center copiii mai mici sau mai mari sunt asteptati sa le cunoasca pe tinerele testoase Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael vin in premiera in Romania si vor petrece trei zile amuzante alaturi de clientii centrului comercial. In plus, jocuri video, face painting, ateliere creative si o zona foto speciala completeaza distractia. 

Sun Plaza ii invita pe copii sa invete meseria de politist

Sun Plaza ii invita pe copiii intre 4 si 12 ani in Sunny City, pe 1 si 2 iunie, in intervalul 16.00-20.00, pentru a deprinde cunostintele meseriei de politist. Fiind un concept atractiv de tipul family entertainment, Sunny City sau “orasul condus de copii” isi propune sa le ofere celor mici posibilitatea de a crea, explora si colabora, editand, printr-un proces educativ si prin jocul pe roluri, o replica a lumii inconjuratoare.

1 Iunie cu Itsy Bitsy

Itsy Bitsy a facut posibil ca ziua de 1 iunie sa fie Zi Libera Nationala, asa ca hai sa ne bucuram impreuna! Sarbatorim Ziua Copilului Impreuna cu Parintii, la cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti!


Cinema Elvira Popescu - Jazz for Kids

Green Hours JAZZ Fest - X are placerea sa prezinte un concert inedit si interactiv, JAZZ FOR KIDS. Copiii din public pot interfera si chiar modifica performance-ul artistilor prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil. 


Cinema Elvira Popescu - Jim Button si Lukas, mecanicul de locomotiva

„Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotiva” pleaca într-o calatorie pana în regatul Mandala, pentru a o cauta pe fiica împaratului Li Si. Alaturi de Emma, locomotiva cu aburi, cei doi vor încerca sa elibereze prințesa si sa afle misterul originii lui Jim.

Pe 2 iunie, parintii si copiii sunt asteptati la editia speciala a Vanatorii de comori arhitecturale!

Vrei sa iti descoperi orasul si sa inveti despre arhitectura lui intr-un mod distractiv, impreuna cu copiii tai? Pe 2 iunie, incepand cu ora 09:30, are loc editia speciala a Vanatorii de comori arhitecturale, dedicata parintilor si copiilor, in cartierul Cotroceni.


Poti gasi evenimentele pentru copii organizate de 1 Iunie in alte judete aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu