characters characters

ACA-DEMIA Group are o oferta unica pentru Bacalaureat si Cambridge

02 decembrie 2010    |   458 vizualizări
Rezultatele bune la bacalaureat implica alocarea unor resurse speciale. De ce sa nu se obtina doua mari succese prin aceste resurse?

In prezent, bacalaureatul romanesc nu este recunoscut ca fiind echivalent cu cel francez, german sau englez, dar ceea ce propune ACA-DEMIA Group este unic: integrarea pregatirii pentru sustinerea bacalaureatului romanesc la disciplinele Matematica si Economie cu pregatirea sustinerii examenelor Cambridge la aceste discipline, in cadrul unor stagii de pregatire  destinate elevilor din clasele a 11-a si a 12-a.

Pentru elevii ambitiosi, un stagiu de 3 luni intensiv cu doua sedinte de pregatire pe saptamana este absolut suficient pentru a obtine rezultate excelente la examenul Cambridge (A & AS Level). ACA-DEMIA Group are o solutie si pentru elevii ocupati: un stagiu de 6 luni cu o lectie pe saptamana.

ACA-Demia este singura institutie din Romania ce ofera cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge de Matematica, Economie, Thinking Skills, in stagii de 3 sau 6 luni, cu profesori care au experienta in spatiul de invatamant romanesc si englezesc.

Ofera-i copilului tau sansa de a intra pe piata fortei de munca europene sau de a-si ,,modela” o cariera impresionanta intr-o companie multinationala din Romania apeland la serviciile ACA-Demia Group.

Despre ACA-DEMIA Group
ACA-DEMIA este prima societate din Romania specializata in efectuarea de cursuri particulare la domiciliul elevului si stagii intensive pentru toate nivelele prevazute in programa scolara.

Adresa: Strada Av. Gheorghe Marasoiu, nr. 25 - Sector 1 – BUCURESTI
Telefon: 0212 310 310
E-mail: info@aca-demia.ro
Website: www.aca-demia.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu