characters characters

35 de traineri internationali au prins drag de Romania in GROW

23 februarie 2018    |   528 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

GrowEdu 2018
35 de trainieri internationali preda
u educatie nonformalain peste 15 orase din Romania catre 1385 de liceeni in lunile ianuarie si  februarie. Cursurile au loc  intr-o altfel de ora la clasa, sustinuta de Scoala de Valori si AIESEC Romania, in cadrul programului GROW - locul unde invatarea se face prin nonformal, iar cartile sunt cel mai adesea calauze internationale, gata sa te inspire prin povestile lor.

Daca esti elev de liceu si vrei sa faci ceva diferit, sa experimentezi un alt mod de invatare alaturi de traineri internationali, Scoala de Valori in parteneriat cu AIESEC organizeaza anul acesta in 15 orase din Romania a 19 editie a programului GROW.

Sesiunile de educatie nonformala GROW se adreseaza elevilor de liceu si se desfasoara timp de 6 saptamani sub forma a 10 ateliere de lucru, interactive desfasurate in perioada 24 ianuarie – 28 februarie.  Intr-un mediu imbogatit de multiculturalitate si diversitate, participantii isi dezvolta aptitudini utile, indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor, invata despre lucrul in echipa, managementul proiectelor, vorbitul in public si isi consolideaza increderea in sine prin provocari practice.

Grow Edu 2018

GROW este cel mai mare program de educatie nonformala cu  predare in limba engleza adresat liceenilor din Romania, construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor pe toata perioada liceului un continut educational complementar activitatii lor scolare.  In GROW, editia 2018 cursurilesunt oferite de studenti voluntari, recrutati cu mare atentie din: Brazilia, Pakistan, Egipt, Australia, SUAsi Europa.

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt:  internationalismul - programul fiind sustinut in limba engleza de studenti internationali veniti in Romania, abordarea pe termen lung, continutul educational imbunatatit continuu si acoperirea nationala - proiectul desfasurandu-se in cele mai mari 15 orase din Romania (Alba-Iulia, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Calarasi, Craiova, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Roman, Slobozia,Suceava, Tirgu-Mures, Toplita).

Prin intermediul acestui program ne dorim sa ducem educatia nonformala la nivel local si sa dezvoltam un spatiu modern si creativ destinat tinerilor, in care acestia sa invate sa fie autonomi si sa deprinda diferite abilitati in cadrul unor ateliere si training-uri.

"Tinand cont de particularitatile caracterului individual al fiecarui adolescent am incercat sa ii fac constienti de aptitudinile lor, de mediul inconjurator si de cel cultural, pentru a ii face sa se inteleaga mai bine pe sine, dar si  contextul  social din care fac parte.Printre altele, am purtat discutii despre valorile personale si modul in care deciziile luate ne influenteaza viata de zi cu zi si in mod implicit viitorul”, ne marturiseste Andreia Mendes Correia  trainer GROW Bucuresti, din  Portugalia.

Urmareste povestea GROW pe www.growedu.ro si indrazneste sa te indragostesti de invatare.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu