characters characters

10.000 de copii si parinti au fost ZURLI de 1 iunie!

02 iunie 2016    |   522 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Zurli 1 Iunie 2016 Sterbey
De 1 iunie, Domeniul Stirbey din Buftea si-a deschis portile pentru toata lumea si a gazduit cel mai mare picnic pentru copii si parinti.

Pajistea de 10 hectare s-a umplut inca de la ora 12.00 de oameni care au ales sa isi petreaca ziua impreuna, la joaca in aer liber. Voluntarii Zurli au coordonat ateliere de confectionat bratari, felicitari si jocuri cu premii oferite de partenerul Europa FM si sponsorii Carrefour si Pegas.

Putin dupa ora 17.00 a inceput spectacolul Aventurile Iepurasului in padurea povestilor, iar spatiul de pe domeniu s-a umplut de multimea care venea in valuri. Finalul a apartinut Gastii Zurli, care a sustinut un spectacol fantastic in fata celor 10.000 de spectatori. Intreaga tara a fost martora evenimentului fenomen, prin intermediul transmisiunii in direct de la emisiunea Observator Antena 1, partener al evenimentului.

Zurli 1 Iunie 2016 Stirbey

“Multumesc pentru cel mai frumos 1 iunie de pana acum. Multumesc tuturor oamenilor care au venit sa ne vada. Multumesc parintilor frumosi care ne-au zambit din toata inima, chiar daca au stat ore in trafic si apoi cu copiii pe umeri. Voi sunteti publicul pentru care eu merg mai departe in povestea asta, in fiecare zi. Multumesc tuturor copiilor care au molipsit cu bucuria lor pe toata lumea si noi am avut cel mai colorat si vesel eveniment. Multumesc Dan Cocis ca ne-ai lasat sa ne bucuram pe Domeniul Stirbey. Multumesc George Zafiu ca ne-ai ajutat sa afle toata lumea ce cadou frumos le-am pregatit. Multumesc Lavinia Tudoran ca ne-ai oferit posibilitatea sa spunem La Multi Ani tuturor copiilor din Romania in direct la Observator. Acest eveniment nu a fost finantat de nimeni. A fost cadoul nostru : Observator, Europa FM, Gasca Zurli si Domeniul Stirbey. Ne-au sustinut Carrefour si Pegas si partenerii nostri media – blogurile si site-urile care ne-au promovat. Si cei 10.000 de oameni care au venit cu cea mai buna energie si cu chef de joaca”, a declarat dupa eveniment Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu