characters characters

Scutecul - lungul drum de la frunza la celuloza

Propus de: ClickPentruFemei.ro   |   06 octombrie 2014    |   899 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

„Oare protejeaza pielea bebelusului?“, „O fi bun si pentru fetite si pentru baietei?“, „Nu irita oare cu pielea sensibila?“, „La cate ore va trebui sa-l schimb?“. Of, cata bataie de cap si cu scutecele astea!

Daca esti deja mamica, ai avut cu siguranta, cel putin o data, una din dilemele de mai sus. Dar oricate intrebari si nedumeriri ai avea in zilele noastre, vei obtine tot atatea raspunsuri si solutii. Poate chiar mai multe decat te-ai astepta.


Infasari fel de fel

In antichitate, pruncii nou-nascuti erau infasati cu frunze de alior (care aveau latex in compozitia lor), cu diverse piei de animale sau frunzele unor plante. Europenii obisnuiau sa foloseasca o tehnica raspandita inca din vechime: infasurau strans fasii de panza sau de lana in jurul fiecarui piciorus al nou-nascutului si apoi le infasurau transversal in jurul corpului. Eschimosii obisnuiau sa-si infasoare bebelusii in piele de foca, in timp ce mamele din triburile de indieni americani si din cele incase se foloseau de iarba si blana de iepure.


Descopera mai multe informații interesante pe clickpentrufemei.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe