characters characters

Cum sa organizezi o camera Feng Shui pentru copilul tau

Propus de: ClickPentruFemei.ro   |   08 septembrie 2014    |   3264 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.


*Sursa foto:https://www.flickr.com/photos/74783045@N00/4724527542


Un cadru de viata bine conceput aduce serenitate: acesta este principiul Feng Shui. Daca reusesti sa instaurezi in camera copilului tau o atmosfera senina, calma, inseamna ca ai pus bazele unei relatii fericite cu cel mic.


Pozitionarea este esentiala

Arta pozitionarii este esentiala in Feng Shui. Patutul celui mic trebuie asezat langa un perete, astfel incat usa sa fie in campul vizual al mititelului. Bebelusul se va simti astfel in securitate.

Incearca sa trasezi o linie de demarcatie intre spatiul destinat somnului si cel pentru joaca. Granitele pot fi stabilite cu ajutorul unor mici piese de mobilier sau a unor draperii. Aceasta separare il va ajuta mai usor pe micut sa treaca de la faza  de joc la faza de repaos.


Nu incarca incaperea

O alta regula cere sa nu incarci excesiv incaperea destinata micutului. Pacea interioara nu se poate obtine intr-o camera ai carei pereti sunt pictati sau tapetati cu fresce viu colorate, cu personaje in actiune. Culori calde, nuante pastel, materiale placute la pipait sunt cadrul ideal pentru o atmosfera senina.


Citeste continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

  • Copilul dezorganizat
    Copilul dezorganizat. Cum poti sa il ajuti
    14 septembrie 2022   

    Copilul tau intarzie frecvent la scoala pentru ca nu se poate organiza eficient dimineata? Sau ai un adolescent care nu isi gaseste niciodata lucrurile de care are nevoie ori un preadolescent care pare sa uite mereu un detaliu important pentru o tema sau un proiect la scoala. Dezorganizarea in randul copiilor de varste mai mari poate ascunde probleme de atentie sau functii executive.

  • Copilul cu rol de parinte. Urmarile la maturitate
    Copilul cu rol de parinte. Urmarile la maturitate
    01 februarie 2022   

    Un fenomen deseori intalnit in familiile mai putin functionale este copilul care isi asuma rolul de parinte, avand responsabilitati specifice adultilor.

  • Dezordinea si performanta scolara a copiilor
    Afecteaza dezordinea performanta scolara a copilului tau?
    04 martie 2021   

    Se spune deseori ca „un birou dezordonat inseamna o minte dezordonata”, dar si ca „un birou dezordonat inseamna o minte creativa”.

Mai multe