Lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte sa se nasca copilul tau
*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/_-o-_/8027725497
Venirea pe lume a unui copil in familia ta nu poate sa fie decat motiv de fericire. Pe langa fericire, un nou-nascut aduce si foarte multe responsabilitati. Sunt multe lucruri legate de cresterea unui bebelus pe care nu le stiai inainte de venirea lui pe lume, insa este momentul sa le afli.
Cumparaturile pentru bebelus
Atunci cand urmeaza sa ai un copil, multe lucruri in viata ta se vor schimba. Va trebui sa tii cont si de el cand faci anumite alegeri. Cumparaturile nu vor mai fi ceea ce au fost pana acum. Vei include in cumparaturile tale si lucruri esentiale pentru bebelus. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le cumperi inainte ca micutul sa soseasca pe lume.
Scaunul auto pentru bebelusi
Acesta ar trebui sa fie prioritar pe lista de cumparaturi. Nu poti parasi spitalul impreuna cu bebelusul tau, daca masina in care il vei duce acasa nu este prevazut cu scaun pentru bebelusi. Acest scaun prevazut cu toate accesoriile necesare ii vor oferi copilului tau siguranta de care are nevoie.
Patutul copilului
Tot printre primele obiecte pe lista de cumparaturi ar trebui sa fie si patutul special pentru bebelus. Poate nu il vei folosi in primele luni de viata ale bebelusului, insa odata si-odata tot vei avea nevoie de el.
Afla de pe clickpentrufemei de ce lucruri mai ai neaparat nevoie.
Citeste si alte articole din aceasta tema
-
Cum poti intelege mai bine temperamentul copilului
O relatie reusita intre parinte-copil se formeaza in timp si cu efort constant, rabdare si deschidere catre tot ce inseamna nou si provocari.
-
Parentingul constient. Ce inseamna si de ce este important
Parentingul constient se refera la un stil de a creste si educa copilul, cu accent pe constientizarea si atentia parintelui in relatia cu copilul sau.
-
Modul in care ii raspunzi la intrebari copilului tau
Modul in care raspunzi copilului la intrebarile pe care ti le adreseaza conteaza foarte mult, nu doar pentru dezvoltarea lui intelectuala, ci si emotionala.
Adauga tu primul comentariu: