Exercitiu de recunostinta la final de an
La final de 2017 am decis sa fac un exercitiu de recunostinta, in loc de bilant. M-am gandit sa gasesc 17 motive pentru care sunt recunoscatoare si pe care mi le-a adus 2017. Doar 17, pentru ca 2017 motive de recunostinta mi-ar fi cam greu sa gasesc, spre imposibil, probabil). Acesta a fost drumul meu, poate ca nu e prea maret, nu am bifat foarte multe, dar nici putine, zic eu, data fiind situatia. De fapt, nici nu e vorba de bifat, e vorba de trait si de ce simte fiecare ca a trait. Important e sa alegem sa vedem partile bune dintr-un an, sa vedem ca si cele grele au insemnat ceva, ca ne-au ajutat sa crestem putin fata de anul celalalt.
Pentru mine 2017 a fost cu multe provocari, nu mi-a fost usor, dar aleg sa iau din el partile frumoase, amintirile dragi pe care incerc sa le intiparesc bine in mintea mea pentru ca a fost anul multor experiente „first time of…”. A fost primul an in formula de 4, deci ne-a dat multe trairi noi si ne-a scos din ritmul nostru, dar cred ca a meritat. Am multe lectii de luat cu mine in 2018 pentru care am o gramada de planuri, dar despre asta va povestesc maine.
Iata mai jos motivele mele de recunostinta, in ordine aleatorie.
In 2017 am fost recunoscatoare pentru:
- Ca am dat nastere unui pui de om minunat. E a doua oara cand am trait experienta asta si mirarea, bucuria, toate trairile au fost la fel de intense ca prima data, ba chiar unele au fost mai altfel simtite deoarece deja stiam la ce sa ma astept.
- Ca am reluat, dupa o lunga pauza, activitatea fizica, reinnoindu-mi abonamentul de aerobic.
- Ca am reusit sa mergem in primul mini-concediu in 4
- Ca dupa mai bine de 4 ani am mers la patinoar si m-am bucurat ca un copil sa vad ca n-am uitat de tot sa patinez. Nici nu stiam ce mult imi place sa fac asta. Voi merge mai des.
Citeste continuarea articolului pe ParentingcuBlandete
Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.
*Sursa foto:Pexels.com
Citeste si alte articole din aceasta tema
-
Cand parintii ofera copiilor prea multa putere
Prea multa libertate si prea multa putere data copiilor este reteta perfecta pentru a avea un copil care crede ca totul i se cuvine.
-
De ce neglijarea emotionala in copilarie poate duce la depresie la maturitate
Neglijarea emotionala in copilarie poate avea consecinte puternice asupra dezvoltarii emotionale a unei persoane si poate duce chiar la depresie in perioada de adult.
-
Experientele pozitive din copilarie. De ce sunt importante
Experientele pe care o persoana le are in copilarie pot fi pozitive sau negative, iar nivelul de stress pe care il traim in aceste momente, difera de la persoana la persoana. Desi pana in prezent specialistii s-au concentrat mai mult asupra experientelor negative, cele pozitive pot avea un impact la fel de puternic.
Adauga tu primul comentariu: