characters characters

Ministerul Educatiei si Cercetarii lanseaza o noua procedura de concurs pentru selectarea de noi membri in Corpul National de experti in managementul educational (seria a 16-a)

13 iulie 2020    |   803 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

In Monitorul Oficial nr. 602 din 9 iulie 2020 a fost publicat ordinul ministrului Educatiei si Cercetarii nr.4.679/08.07.2020 pentru aprobarea Calendarului desfasurarii concursului national de selectie a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului National de experti in management educational (CNEME).
CNEME


Conform calendarului de desfasurare, seria a 16-a, procesul de selectie incepe astazi, 13 iulie, prin completarea formularului de selectie, disponibil on-line (pâna la aceasta ora - ora de referinta este 14:00 - formularul on-line a fost completat de 34 de candidati). Aceasta etapa se incheie in data de 19 iulie. Ulterior, in data de 20 iulie, vor fi afisate listele cuprinzând candidatii admisi in urma procesului de selectie online.

În intervalul 20 - 27 iulie, candidatii admisi vor depune, la inspectoratele scolare judetene, portofoliile cu documentele prevazute de metodologia de organizare si desfasurare a concursului. Aceste portofolii pot fi transmise si electronic, pâna la ora 16:30, in data de 27 iulie, pe adresele de e-mail comunicate de inspectoratele scolare.

Ordinul de ministru privind inscrierea in Registrul national al expertilor in management educational a cadrelor didactice declarate promovate va fi emis pâna la data de 24 august 2020, dupa parcurgerea celorlalti pasi prevazuti in calendar, inclusiv evaluarea portofoliilor si a contestatiilor, la nivelul Ministerului Educatiei si Cercetarii. Alte detalii privind inscrierea, inclusiv formularul, sunt disponibile pe pagina web dedicata.

Calitatea de membru in Corpul National de experti in management educational, certificata prin inscrierea in Registrul National al expertilor in management educational, in urma promovarii concursului de selectie organizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, este una din conditiile obligatorii pentru participarea la concursurile de selectie a inspectorilor scolari si a directorilor unitatilor de invatamânt din sistemul preuniversitar, conform prevederilor legale.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu